traffic exchange, trafic exchange, trafic automat, promovare online, schimb de trafic, trafic gratuit, publicitate gratis

Traficul automat este cea mai simpla metoda de a obtine vizite si vizitatori pe site fara efort, printr-un sistem simplu ce este folosit de peste 10 ani in Occident, mai ales in SUA. Eficienta acestui trafic automat a fost dovedita deja si cel mai simplu argument este proliferarea si numarul mare de sisteme de trafic automat din Occident. In Romania primul sistem de trafic automat, cel mai eficient si mai puternic, cu rezultate garantate, este schimbdetrafic.ro. Un schimb de trafic automat de traditie deja.

Sistemul este relativ simplu si dupa primii pasi, dupa inregistrarea intr-un sistem de trafic automat, principiile sunt foarte usor de inteles. Un trafic automat se bazeaza pe contributia directa si eficienta adusa de utilizatorii sistemului de schimb automat de trafic. Cu alte cuvinte te inregistrezi, iti activezi contrul de utilizator in sistemul de trafic automat, apoi dupa ce primul tau website (sau URL) propus pentru trafic este acceptat ii aloci credite.

Cu cat sunt mai multi utilizatori in sistemul de trafic automat cu atat mai multi vizitatori vei primi pe site-ul tau intrat in trafic. Cu alte cuvinte eficienta unui trafic automat consta in primul rand in numarul cat mai mare de utilizatori care participa la schimbul reciproc de trafic. Practic toti utilizatorii sistemului se ajuta intre ei prin sistemul: “eu le vizitez automat site-urile celorlalti utilizatori si ei imi viziteaza mie site-ul acceptat in trafic”. Sau… “Eu iti vad pagina automat, tu imi vezi pagina automat”. Important: timpul dedicat (alocat, setat, prestabilit) in navigarea automata trebuie sa fie de PESTE 18 secunde. Orice vizita sub 15 secunde nu este “vazuta” de principalelel motoare de cautare.

Traficul automat = navighez (automat prin bara de navigare a sistemului) pe alte site-uri = obtin creditele necesare pentru a le folosi pentru site-ul (site-urile mele) – aloc creditele de trafic catre site-ul meu + ceilalti utilizatori imi viziteaza automat de la calculatorul lor (IP-uri diferite) site-urile propuse (vizite primite cate credite de trafic am) = vizite si vizitatori pe site-ul meu fara efort. Navighez automat, fac trafic automat, obtin credite pe care le transform in vizite pe site-ul meu. Simplu, corect si eficient.

Vizitele obtinute prin trafic automat sunt contorizate de google analytics ceea ce va avea ca rezultat in timp scurt promovarea site-ului ce primeste sute de vizite in SERP (Searc Engine Result Page). Cu alte cuvinte… Daca ai si un numar bun de linkuri spre site-ul tau, cu vizitele obtinute prin trafic automat, vei urca in timp scurt in clasamente si iti vei depasii competitorii. Daca ai si un continut adecvat al site-ului si mentii vizitele vei urca permanent si apoi va fi nevoie doar sa iti mentii pozitia combinand vizitele venite din cautarile pe motoarele de cautare cu vizite prin trafic automat si cu actualizarea permanenta a pagiilor site-ului. Treptat, intr-o una doua, scazi vizitele primite prin trafic automat si te bazezi doar pe vizitele primite datorita poizitiei tale in SERP. Un algorimt simplu care daca este intarit permanent prin linkuri directe sau Backlinks spre site te vor ajuta sa urci permanent. La inceput vei urca vertiginos apoi pas cu pas spre varful topului in rezultatele de cautare… Important ste insa ca in timp sa iti mentii constant un numar de vizite primit eprin trafic automat.

Un alt avantaj al traficului automat este acela ca utilizatorii iti vad site-ul. Daca adminul sistemului se foloseste de strategii pentru a atrage atentia navigatorilor la navigare ai parte si de o publicitate eficienta. De exemplu daca in bara de navigare sunt bannere dar mai ales periodic se afiseaza premii – utilizatorii sunt interesati sa urmareasca traficul automat. Nu se intampla insa in sistemele care afiseaza 2, 4 sau chiar 6 feretre: acolo nimeni nu iti va putea vedea site-ul si nu i se va starni interesul dorinta, de a-ti studia site-ul!

Foarte important: nu ratia de trafic automat este cea mai importanta. Daca intr-un sistem – de exemplu – beneficiezi de o ratie de 1:1 (un site vizitat iti aduce un credit) si cu acele credite obtii in schimb doar vizite de la cativa utilizatori = sistemul este ineficient. Si te amageste cu credite mute doar pentru a te pacali. Orice sistem care are multi utilizatori si se respecta nu iti va da o ratie fabuloasa pentru ca de fapt inseamna ca te pacaleste. Este ca si principiul elementar din economie: te platesc in RON, in USD sau in euro. Valoarea creditelor obtinute facil este ca si o moneda fara acoperire “in trafic automat”. Cu credite de valoare poti obtine un trafic de valoare. Cu alte cuvinte e ca si cum efortul muncii tale de a face trafic automat ar fi rasplatit cu “o moneda”, “un credit” far plus-valoare si care nu iti aduce un trafic eficient spre deosebire de un credit puternic, “o moneda: cu care poti obtine in schimb trafic eficient, real si puternic pe site-ul tau.

Cam asa ar arata un trafic automat decent pe site-ul tau. Controlat si anticipat prin trafic automat…

Comments are closed.